Otevřená encyklopedie chovu ptactva

Zoborožec rudozobý (Tockus erythrorhynchus): Historie verzí

Z Ornitas
Přejít na:navigace, hledání

Výběr rozdílu: Vyberte přepínače u revizí, které chcete porovnat, a stiskněte enter nebo tlačítko dole.
Legenda: (teď) = rozdíly oproti nynější verzi, (předchozí) = rozdíly oproti předchozí verzi, m = malá editace

20. 9. 2026

19. 9. 2026

  • teďpředchozí 20:1219. 9. 2026, 20:12‎ Admin diskuse příspěvky‎ 21 443 bajtů +21 443‎ založena nová stránka s textem „ == '''Život v přírodě''' == '''''Rozšíření:''''' Toko rudozobý bývá rozsáhlé oblasti subsaharské Afriky. Jeho arál rozšíření se táhne od západní Afriky (Senegal, Mauritánie) přes střední a východní Afriku (Súdán, Etiopie, Keňa, Tanzanie) až po jižní části kontinentu. V rámci tohoto území se vytváří několik poddruhů (či samostatných druhů dle novější taxonomické klasifikace), které obsazují geografi…“ značka: editace z Vizuálního editoru